avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcoolemie de 0.63 in aerul expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcoolemie de 0.63 in aerul expirat

am facut explozie la 300 m de domiciliul in care trebuia sa merg sa vad meciul dintre craiova si o alta echipa.am lasat masina pe avari cat mai in dreapta dar in cazul in care una din cele doua masin care erau parcate pe dreapta erau blocate.am plecat sa vad meciul si am baut cred ca vreo 2 l de bere sau mai bine.si un pahar de vin. dupa ce sa terminat meciul la vreo o ora am iesit afara impreuna cu prietenul meu sa mergem sa facem pana la masina si sa gasim un loc de parcare cat mai aproape.dar politia nea urmarit cand faceam pana si nea urmarit . dupa ce am facut pana mam urcat la volan si am plecat sa caut loc de parcarcare dar am fost opriti in urmatori 10 m de echipajul de politie la care binenteles ca nu neau crezut. eu stat la o distanta mai mare de casa decat cei 300 de metri unde statea prietenul meu. in procesul vb am fost obligat sa scriu ca ei si eu si prietenu meu , eu nefiind deacord cu aceasta am semnat diferit de cum semnez eu.asta sa intamplat acum 5 luni. neavand bani nu am platit probele la sange neplatindule din motivul ca nu am reusit sa strang bani pt un avocat. in maxim o saptamana o sa reusesc sa platesc un avocat si sa platesc probele la sange. nu am mai avut nici o abatere decat o amenda de 15 ron acum 5 ani.am permisul de 8 ani s jumatate.credeti ca pot sa scap cu o suspendare de 3 luni sau o sa mi se suspende pe un an. masina nu a fost in parcare cand am plecat si nici oprit intr-o parcare.eram foarte fluid asfel incat daca le spuneam la politie ca nu am consumat nimic cred ca ma lasau sa plec intrucat nu aveau alcotestul cu ei. am mers la alt echipaj. am comunicat cu ei si am vb respectos. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ionuts1982 , utilizator 01:27, 7 August 2009
Buna cocluzia la care ai ajuns....sper ca ai tras ceva invataminte din aceasta intamplare....
Pe viitor, cand mai vrei sa chefuiesti, lasa masina acasa....;)
pai am chefuit ca era meiul si masina pe pana. eu am vrut doar sa o parchez intrun loc sigu. multumesc oricum:P
Si de ce scoti limba?
"am chefuit ca era meciul".... deci oricum aveai de gand sa chefuiesti chiar daca erai cu masina.
Verdict-infractiune, restul e can-can.
masina era oprita pe pana apoi am mers sa vad meciul si binenteles ca am chefuit ca a batut craiova cu 3 la 0. iar dupa miam adus aminte ca am masina pe pana si parcata intrun loc care incurca circulatia. as vrea sa ti se intample si tie sa fi blocat de masina mea care este pe pana . iar daca ai vrea sa pleci sati spun ca nu pot sa deplasez masina din doua motive : sunt sub influenta alcolului si masina are pana. cred ca tiar conveni de minune daca ar trebui sa pleci urgent.era 2 noaptea deci daca o lasam acolo pana ma trezeam eu era mult si bine. si daca veneam dimineata se intensifica traficul si bloam circulatia si mai rau.si in plus cred ca imi ridicau masina daca nu ma grabeam eu sa o mut. daca am o masina nu inseamna ca nu trebui sa mai beau.gresala a fost si a mea. ca mai bine o lasam acolo pe pana. dar la cum sunt amenzile in ziua de azi adica vreo 700 ron sa iti iei masina de la firma de ridicat. mai bine stau fara permis un timp
Te superi degeaba, cat dura sa schimbi roata cu rezerva si sa pleci cu masina unde aveai de gand sa ajungi?
Zi tu acum, pentru un bidon de bere se merita sa treci prin toate problemele astea?Problema nu e ca ti s-a suspendat permisul ci cei 0,63 la mie-eu zic ca mai bine iti ridica masina decat permis suspendat si dosar penal-ceilalti conducatori se puteau intorce din drum si s-o ia pe cai ocolitoare daca chiar era blocat total drumul public de masina ta.
Ultima modificare: Joi, 6 August 2009
Cromatic, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum ma prins politia sub influenta alcoolului ionuts1982 ionuts1982 am venit de la mine de acasa si ma duceam la prietenul meu sa vedem meciul impreuna cu tatal lui,la 200 de metri de casa am facut explozie la roata din fata. ... (vezi toată discuția)
Reclamatie/plangere pentru amenintare IrinaMarinescu IrinaMarinescu Buna ziua. Va scriu pe a ma lamuri si pe mine cineva cu privire la unele lucruri. De la un timp la locul de munca seara cand plec gasesc biletele de amenintare ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla daca am baut si am fost gasit langa masina? andrei118 andrei118 Intr-o seara am plecat cu masina si intr-o curba mi sa rupt axul din dreapta fata,am incercat sa o parchez pe margine,dand cu spatele dar nu am reusit si am ... (vezi toată discuția)