avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor - postarea de link-uri ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor - postarea de link-uri redirectionare catre alte site-uri

Buna ziua,

Doresc sa stiu in ce masura cineva poate fi tras la raspundere pentru ca detine un website in care sunt postate Link-uri catre carti urcate pe site-uri de filehosting. Concret , se sustine intr-un paragraf special ca ei (detinatorii/ul site-ului) nu detin acele carti si ca ei doar posteaza link-uri de directionare catre locurile unde se afla acele carti upload-ate de catre terti, prin urmare nu pot fi trasi la raspundere. Eu va intreb pe dumneavoastra, este adevarat acest lucru ?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Exista intelegere verbala intre parti ? mihai2010 mihai2010 Daca ai un site prin care vinzi produsele firmei tale, avand cod caen pentru acest tip de comert si toate actele in regula, in calitate de administrator al ... (vezi toată discuția)
Intrebare protecție resurse digitale Costan Radu Costan Radu Buna ziua, eu vand ceva resurse digitale de pe un joc online pe site-ul meu creat de mine. Cineva din America m-a amenintat ca cumpara tot site-ul si va vinde ... (vezi toată discuția)
Pana unde merge legalitatea administratorilor de site-uri ? geygells geygells Exista o multime de site-uri care fac publice link-uri catre serverele unde au incarcat (gratuit sau nu) programe PC. As dori sa stiu daca este legal acest ... (vezi toată discuția)