avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... as dori probele orale pentru baroul suceava
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

as dori probele orale pentru baroul suceava

adresez o rugaminte celor care au luat deja la cunostinta ordinea probelor la adminterea in baroul suceava de a mi le comunica cat se poate de repede!va multumesc!
Cel mai recent răspuns: aliPus , utilizator 13:28, 28 Octombrie 2005
nu e nimeni din suceava pe forumul asta?cum e posibil ca nici la ora actuala sa nu se fi stabilit probele orale pentru suceava?
nu e nimeni din suceava pe forumul asta?cum e posibil ca nici la ora actuala sa nu se fi stabilit probele orale pentru suceava?
Du-te la bariu si te intereseaza. la Cluj, de exemplu, s-a incheiat si inscrierea si s-a dat chiar si un regulament de examen propriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen de intrare in barou ContSters260078 ContSters260078 Am o intrebare. Mi-am pregatit dosarul pentru a ma inscrie la Baroul Cluj pentru examenul de intrare in avocatura. Nu am domiciliul legal in acest judet dar ... (vezi toată discuția)
Admiterea in barou mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre ... (vezi toată discuția)
Inscriere in tablou direct ca avocat definitiv. baroul cluj nicrus nicrus Buna ziua, in decembrie 2008 am promovat examenul de intrare in profesie organizat de baroul Cluj. Inainte de inscriere, mi s-a confirmat de catre ... (vezi toată discuția)