avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren apartinand tatalui decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren apartinand tatalui decedat

Tatal meu a decedat acum doi ani. El a avut 5 frati (3 dintre ei au murit) Au impreuna (de la parinti) un lot de pamant dat in arenda. Nimeni nu s-a ocupat de el. Eu fiind fiica lui, ce trebuie sa fac ca sa intru in posesia lui. Ultimul domiciliu l-a avut la mine in apartament. A divortat de mama mea acum 25 ani, intre timp s-a casatorit cu altcineva in alta localitate, dar nu stiu daca a reusit sa divorteze oficial. S-a imbolnavit si nu mai vorbea. Va rog sa imi spuneti pasii care trebuie sa ii urmez. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:03, 5 Martie 2016
Pentru ca dv sa intrati in posesia lotului de teren,initial trebuie sa va informati concret despre situatia actuala a acelui teren
Daca tatal dv a locuit cu dv in apartament nu au existat relatiile astfel incat sa clarificati toate aspectele privitor la lotul de teren,daca acesta este divortat ?
Initial trebuie sa demarati procedura de dezbatere a succesiunii masei succesorale a tatalui dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informare proprietate pamant stoicadanielapia stoicadanielapia Buna ziua, Tatal meu lucreaza pamantul(aprox 2 hectare) unei surori de-al tatalui lui(matusa lui) de 10 ani de zile .A avut contract de arenda primi 5 ani de ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren agricol Ramona38 Ramona38 Tatal meu a fost proprietar al unui teren agricol impreuna cu o sora, un frate si mama vitrega. Terenul a fost dat in arenda unei societati comerciale, prin ... (vezi toată discuția)
Rol diminuat din greseala? mariamihalache mariamihalache Tatal meu a primit de la mama sa, cand s-a insurat in 1959, o parcela de 1800 m2 pe care i s-a facut rol. Cand s-au facut acte de proprietate prin 1991, s-a ... (vezi toată discuția)