avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ce legi trebuie sa respecte un website in Romania?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ce legi trebuie sa respecte un website in Romania?

Salut! Ma intereseaza ce legi trebuie un website sa respecte (daca e cazul, special pentru Romania) ? Ce pot sa fac (sau nu trebuie sa fac) daca sunt un webmaster si ce drepturi am ca vizitator? Ce pericole exista daca sunt incalcate normele legale (daca exista) privind aceste aspecte?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alex_01573 , utilizator 14:33, 5 Martie 2016
Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]
Da, este de ajutor. Multumesc! Speram totusi la ceva mai la subiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Website legal madalin1 madalin1 Buna ziua, Am cumparat o gazduire web si de asemenea un domeniu web am mai cumparat si un website (fisierele websitului care il detin) ! Vreau sa stiu cum ... (vezi toată discuția)
Drepturile femeii cielodellasera cielodellasera Buna ziua si Jristos a inviat! As dori sa aflu si eu, va rog, care sunt reglementarile adoptate recent la nivel european dar si in celelalte state ale lumii ... (vezi toată discuția)
Calitatea de sef de compartiment intr-un spital de urgenta - criterii de evaluare misscadu misscadu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea chestiune: In cazul numirii unui sef de compartiment intr-un spital de urgenta, ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)