avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pot sa ma apar singur in proces
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pot sa ma apar singur in proces

in cazul cu alcoolemia de 0.63 se poate sa ma reprezint singur in proces? pt ca nu am incredere in avocati din oficiu. sunt toti stangaci si doar aproba.adica cred ca stiu sa ma apar si singur numai ca nu am studiile si modul de a vb cu un procuror.;)
Cel mai recent răspuns: godspeed , utilizator 09:39, 8 August 2009
0.63 in sange sau in aerul expirat?
va puteti apara si singur, daca va este dat din oficiu nu-l refuzati
Va puteti apara singur.
Oricum nu este infractiune fapta .....pentru ce va judecati?B-)
MIHAI GRIGORE a scris:

Va puteti apara singur.
Oricum nu este infractiune fapta .....pentru ce va judecati?B-)

Sau poate s-a produs o vatamare corporala grava in urma conducerii sub influenta alcoolului ?
alcoolemia a fost 0.63 in aerul expirat. asta inseamna aproximativ 1.3 in sange , dar tinand cont de imprejurari, adica faptul ca vroiam sa o parchez regulamentar dupa pana si am fost oprit in 10 metri cred ca se poate tine cont de acest lucru. iar politia care vedea ca incerc sa fac pana cred ca putea sa ne opreasca sa ne intrebe ce se intampla si poate chiar sa ma ajute sa o parchez regulamentar nu sa astepte sa ma sui eu la volan sa merg 5 metri si sa ma opreasca.nu am avut probleme cu politia pana atunci . am permisul de 8 ani si eu cred ca se poate sa ajung doar la o suspendare de 3 luni a permisului. va multumesc pt ajutor.dar de obicei un avocat din oficiu este cum ar fi un elev de clasa a xii-a . :D
ionuts1982 a scris:

alcoolemia a fost 0.63 in aerul expirat. asta inseamna aproximativ 1.3 in sange , dar tinand cont de imprejurari, adica faptul ca vroiam sa o parchez regulamentar dupa pana si am fost oprit in 10 metri

Daca era o bicicleta, acum nu ati avea nevoie de apararile infantile ale avocatului din oficiu... Dar cat sunteti suspendat... E foarte sic in occident ;)

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.59 ralucagrigore ralucagrigore Buna ziua,eu am fost oprita si detectata cu alc.0.59 in aerul expirat,apoi probe biologice,care nu au venit inca,etc.intrebarea mea este:pentru aceasta val ce ... (vezi toată discuția)
Prins sub influenta bauturilor alcoolice dragusinpaul dragusinpaul Salut , am o problema si nu stiu niciun raspuns am fost prins sub influenta bauturilor alcoolice in aerul expirat am avut 0.47 vreau sa stiu si eu ce se va ... (vezi toată discuția)
Ce cosencinte pot trage - alcool la volan cucoanes cucoanes [quot][/quot]am fost depistat de un echipaj de politie joi la ora 24 in urmare eram la volanul unui autoturism ce cosencinte pot trace daca am fost testat cu ... (vezi toată discuția)