avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pot sa ma apar singur in proces
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pot sa ma apar singur in proces

in cazul cu alcoolemia de 0.63 se poate sa ma reprezint singur in proces? pt ca nu am incredere in avocati din oficiu. sunt toti stangaci si doar aproba.adica cred ca stiu sa ma apar si singur numai ca nu am studiile si modul de a vb cu un procuror.;)
Cel mai recent răspuns: godspeed , utilizator 09:39, 8 August 2009
cerul a scris:

nu va bateti capul cu inteligentele de pe site:ei stiu totul teoretic si practic mai nimic.
Ca o informatie:jumatate din dosarele pe rol din domeniul circulatiei apartin avocatilor...oare de ce?

Mesajul scris de dvs. nu este tot pe acest site?

Intrebarea este cat se poate de clara si raspunsurile au fost la fel de clare: teoretic, oricine se poate apara singur. Practic, daca as avea un proces, as angaja un avocat care sa ma reprezinte.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
doar daca iti permiti. cu criza asta . nu stiu cati isi permit un avocat.
Apropo de acuzele pe care le aduceti procurorilor si organelor de politie, nu vreau sa ma erijez in aparatorii lor....
ionuts1982 a scris:

dar la un incepator care a dat bani sa ia permisul de conducere si are 0, 00 . cred cai tot una.daca este sa faci accident il faci si treaz nu trebui sa fi sub influenta alcoolului

Aveti dreptate, asa cum in cazul relatiilor extraconjugale atat sotul infidel cat si amanta/ul poarta vina in prop. de 50% pt destramarea familiilor, tot asa in cazul mitei pt obtinerea carnetului, vina este solidara.
In cazul Dvs. vina este exclusiva.
Totusi, cititi va rog articolul urmator de pe blogul unui procuror...
[ link extern ] /
Fiind in afara partii carosabile si fiind insotit si de alte persoane carora probabil nu li s-a masurat alcoolemia...
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 August 2009
godspeed, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.59 ralucagrigore ralucagrigore Buna ziua,eu am fost oprita si detectata cu alc.0.59 in aerul expirat,apoi probe biologice,care nu au venit inca,etc.intrebarea mea este:pentru aceasta val ce ... (vezi toată discuția)
Prins sub influenta bauturilor alcoolice dragusinpaul dragusinpaul Salut , am o problema si nu stiu niciun raspuns am fost prins sub influenta bauturilor alcoolice in aerul expirat am avut 0.47 vreau sa stiu si eu ce se va ... (vezi toată discuția)
Ce cosencinte pot trage - alcool la volan cucoanes cucoanes [quot][/quot]am fost depistat de un echipaj de politie joi la ora 24 in urmare eram la volanul unui autoturism ce cosencinte pot trace daca am fost testat cu ... (vezi toată discuția)