avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pot sa ma apar singur in proces
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pot sa ma apar singur in proces

in cazul cu alcoolemia de 0.63 se poate sa ma reprezint singur in proces? pt ca nu am incredere in avocati din oficiu. sunt toti stangaci si doar aproba.adica cred ca stiu sa ma apar si singur numai ca nu am studiile si modul de a vb cu un procuror.;)
Cel mai recent răspuns: godspeed , utilizator 09:39, 8 August 2009
si daca procurori nu ar fi hoti toti hoti ar fi in puscarie
si inca ceva merg cu masina din momentul in care nu mai am permis si nimic. dar cat timp nu ma prinde este ok. acum stiuu legea foarte bine si daca mar opri nnu ar avea ce sami faca.pt ca a citi legile si aplicatiile politiie este foarte mult si daca sti unde sa atci nu ar ece sati faca. si in plus umblu cu 200 la mine. am dat 200 pana acum dar totusi renteaza.=D>
ionuts1982 a scris:

si inca ceva merg cu masina din momentul in care nu mai am permis si nimic. =D>

Raspunsul la urmatoarea intrebare va imbunatati functionarea relatiilor sociale intre Dvs. si autoritatile statului. Sunteti de acord sa participati? Multumesc; stiam ca nu veti refuza o doamna :)
- Daca un conducator auto aflat sub influenta alcoolului - 0.63 in aerul expirat - ar produce un accident rutier in care mama, tatal, sotia sau copilul Dvs. ar suferi o vatamare corporala grava cu repercursiuni ireversibile asupra sanatatii acestora, ce sanctiune credeti ca i s-ar cuveni acelui conducator auto ?
dar la un incepator care a dat bani sa ia permisul de conducere si are 0, 00 . cred cai tot una.daca este sa faci accident il faci si treaz nu trebui sa fi sub influenta alcoolului
nu va bateti capul cu inteligentele de pe site:ei stiu totul teoretic si practic mai nimic.
Ca o informatie:jumatate din dosarele pe rol din domeniul circulatiei apartin avocatilor...oare de ce?
Ultima modificare: Vineri, 7 August 2009
cerul, utilizator

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.59 ralucagrigore ralucagrigore Buna ziua,eu am fost oprita si detectata cu alc.0.59 in aerul expirat,apoi probe biologice,care nu au venit inca,etc.intrebarea mea este:pentru aceasta val ce ... (vezi toată discuția)
Prins sub influenta bauturilor alcoolice dragusinpaul dragusinpaul Salut , am o problema si nu stiu niciun raspuns am fost prins sub influenta bauturilor alcoolice in aerul expirat am avut 0.47 vreau sa stiu si eu ce se va ... (vezi toată discuția)
Ce cosencinte pot trage - alcool la volan cucoanes cucoanes [quot][/quot]am fost depistat de un echipaj de politie joi la ora 24 in urmare eram la volanul unui autoturism ce cosencinte pot trace daca am fost testat cu ... (vezi toată discuția)