avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am Fost Prins cu numere expirate la o platforma
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am Fost Prins cu numere expirate la o platforma

In data de 05.10.2008 am fost prins ca am tractat o platforma cu numere de germania expirate! am fost dus la sectie mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul pe loc! in momentul de fata dosarul se afla la parchetul cornetu din luna ianuarie ! ce pot face pt ca sa imi recuperez permisul? am drept sa ii dau in judecata?
Cel mai recent răspuns: CostinDinu , utilizator 11:28, 6 August 2009

"Este datoria avocatului sa prezinte dovezile"-"Actoris est probare"

Daca dosarul se mai afla in faza de cercetare penala,carnetul poate fi ridicat numai cu acordul procurorului care instrumenteaza cauza.Daca dosarul a ajuns in instanta ,pana la terminarea procesului nu mai puteti ridica permisul de conducere.
Chiar daca procurorul poate restitui permisul,in general aceasta cerere este respinsa.
Nu vi s-a eliberat dovada ca sa puteti circula?
Nu puteti sa ii dati in judecata pana la finalizarea dosarului . Nu se poate sti solutia pe care o va da procurorul.Ati fost la parchet sa discutati cu procurorul care supravegheaza dosarul?
B-)
Nu mi s-a dat nici un fel de dovada! De 10 luni de zile eu nu m-am mai suit la volan! Si la parchet de cate ori ma ma duc se gasesc scuze: ca e bolnav procuroru , ca e in concediu medical, ca a facut un preinfart si tot asa .... asteptati ca dosarul e in lucru si va trimitem solutionare prin posta ! Dar astept degeaba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie - dreptul de a mai conduce autoturismul kmD kmD [b] Cautand pe Internet despre problema mea am dat de acest site si m-am gandit sa incerc si aici gasirea unui raspuns concludent. Fara sa va ocup ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan bmyra63 bmyra63 am un dosar penal facut in data de 17 aprilie 2011 si pana acum nu am fost chemat decat la politie,eu impreuna cu martorii mei de am dat o declaratie .au ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis Iulian111 Iulian111 Pe 02.04.2017 eram in masina cu un prieten, precizez ca era masina lui si ca nu avea permis. Am luat eu masina neștiind ca are numerele expirate, si stiu ca ... (vezi toată discuția)