avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... renovare - ore de liniste
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

renovare - ore de liniste

Buna ziua,

voi renova un apartament si am anuntat printr-un afis la avizier. Administratorul a afisat si el un anunt prin care zice ca orele de liniste hotarate de comitet sunt 21-8 si 14-17 in timpul saptamanii iar ca in weekend programul de liniste este permanent.
Va rog sa ma sfatuiti daca aceste ore sunt cele prevazute de lege si daca efectuez lucrari in weekend pot fi atacat in vre-un fel de asociatie sau autoritati.

Cu stima,
Dragos
Cel mai recent răspuns: zeratulman , utilizator 11:47, 15 Iunie 2020
Este atributul adunarii generale de a individualiza intervalele orare.
Acum, pentru sambata cred ca este o exagerare.
In schimb duminica nu se lucreaza dupa preceptele biblice: aici nu mai e vorba de adunarea generala!
@dragosm29

Aveti perfecta dreptate referitor la
sunt unii oameni care refuza orice fel de discutie, intelegere si vor "numa ca ei".

Dar intr-un bloc de locuit in comun..trist sau adevarat de cele mai multe ori, exista efectul de turma si daca exista si simpatii intre locatari...acestia se pot asocia pentru "fapte nobile" si trantesc o reclamatie la politie sau/si primarie
Si daca in plangere mai strecoara si cate un mic neadevar,ba ca a fost amenintat,ba ca i s-a vopsit cutia de scisori sau i-a disparut presul din fata usii,garantat plangerea se complica si exista sanse sa fie aplicate amenzi pecuniare
Mai grav este ca pe langa programul de liniste obligatoriu de respectat,vecinii mai pot ridica pretentia linistii pe intreg parcursuzl zilei de sarbatori religioase si cum caledarul bisericesc are atatea sarbatori cate are anul are,daca stam sa ascultam pe fiecare locatar...evident nu mai putem face nimic in proprietate
Daca aveti vecini "bine intentionati", nu va puteti astepta decat la repercursiuni negative din partea acestora
Incercati sa ii sensibilizati ,sa le explicati ca doriti finalizarea urgenta a remedierilor care se pot realiza si cu acordul lor si concomitent desfasurati demersuri sa finalizati lucraile in apartament

In schimb duminica nu se lucreaza dupa preceptele biblice: aici nu mai e vorba de adunarea generala!

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

sunt religii unde sambata e zi de odihna, pe logica asta in weekend nu se poate renova.
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2020
zeratulman, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadru legal ptr orele de liniste stabilite prin hotarea agap DanielH DanielH Buna ziua, Urmeaza sa-mi renovez/amenajez in totalitate apartamentul proaspat achizitionat si tocmai am aflat astazi de la administratorul blocului cum ca ... (vezi toată discuția)
Este necesara cerere de constructie pentru renovare apartament? ioanatoma02 ioanatoma02 Buna ziua, Renovez un apartament care implica inlocuire instalatie electrica (cu refacere trasee unde este nevoie, sapare canal in beton), inlocuire ... (vezi toată discuția)
Autorizatie renovare sassy3006 sassy3006 Buna seara, Am nevoie de ajutorul vostru din nou. Sunt intr-o situatie foarte complicata, dar o sa incerc sa nu ma lungesc prea mult. De doua saptamani am ... (vezi toată discuția)