avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CARD NATIONAL DE SANATATE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CARD NATIONAL DE SANATATE

RIDICARE CARD NATIONAL DE SANATATE DE NEASIGURATI
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:57, 6 Martie 2016
Actual sunt somer neimdemnizat , am Contract de asigurari sociale,dar sunt neasigurat in sanatate,
Intrebare : imi pot totusi ridica Cardul de Sanatate ?

Am accesat site CASMB pt. CARD NATIONAL DE SANATATE si am primit mesaj:
"Serviciul Web CNAS-verificare asigurat a întors următoarul mesaj:
Persoana selectată nu este asigurată
Persoana are card emis!
Cardul a fost identificat si se poate ridica de la CASMB, str. Gheorghe Titeica, nr. 142
Cardul a fost deja ridicat de catre dvs.:NU"

Potrivit mesajului primit va puteti duce sa va ridicati cardul de sanatate de la adresa indicata in mesaj.
multumesc,

intrebare: daca sunt neasigurat ,ce dovedeste CARD NATIONAL DE SANATATE si la ce imi foloseste ?
Nu va foloseste la nimic daca sunteti neasigurat, insa din momentul in care deveniti asigurat atunci va foloseste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea cardului european de sanatate ceass pentru persoane coasigurate sau fara venituri cyan cyan am o nelamurire legata de documentele necesare ptr obtinerea cardului european de sanatate CEASS. eu sunt asigurat ca si salariat, sotia este coasigurat ... (vezi toată discuția)
Cardul national de sanatate si concediile medicale Bianca Radulescu Bianca Radulescu Conform Ordin MS/CNAS nr. 430/470/2010 pentru modificarea si completarea Normelor de aplicare a prevederilor OUG nr. 158/2005 privind concediile medicale si ... (vezi toată discuția)
Contract de asigurare cu cass pentru persoane fizice bogdanliviu bogdanliviu Buna ziua. Sunt o persoana fara loc de munca stabil(de 5 ani) asa ca as vrea sa fac un contract de asigurare de sanatate si nu stiu daca daca se poate face pe ... (vezi toată discuția)