avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Regulamentul de constructii si alinieri al ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Regulamentul de constructii si alinieri al Bucurestiului din 1939

Bună seara. Unde aș putea consulta/găsi Regulamentul de construcții (construcțiuni) și alinieri al Bucureștiului din 1939?
Cel mai recent răspuns: Florentina Mihaela , utilizator 23:03, 6 Martie 2016
Dacă nu-l găsiți la primărie la urbanism, încercați și la Serviciul Municipal București al Arhivelor Naționale sau la Arhivele Naționale ale României. Este posibil să fi preluat măcar un exemplar din acest regulament.
Buna seara. Multumesc mult pentru sugestii. Fiica mea este studenta si are acest regulament in bibliografia de studiat semestrul acesta. Eu gasisem o versiune anterioara -1928 - pe site-ul Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, in sectiunea Biblioteca Digitala a Bucurestilor, unde se mai gasesc si alte carti si fotografii referitoare la perioada interbelica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plagiat mariana33 mariana33 Buna, Am si eu nevoie de ajutor in urmatoarea problema. Am facut o lucrare de licenta, iar anul acesta, profesorul care mi-a fost coordonator la lucrarea ... (vezi toată discuția)
De ce "asa trebuie" ? ContSters160631 ContSters160631 Buna -ziua! Apelez cu incredere la acest forum,sper ca si de aceasta data cineva sa fie in masura sa ma lamureasca. In 2006,sperand la mai bine,m-am ... (vezi toată discuția)