avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Regulamentul de constructii si alinieri al ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Regulamentul de constructii si alinieri al Bucurestiului din 1939

Bună seara. Unde aș putea consulta/găsi Regulamentul de construcții (construcțiuni) și alinieri al Bucureștiului din 1939?
Cel mai recent răspuns: Florentina Mihaela , utilizator 23:03, 6 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara. Multumesc mult pentru sugestii. Fiica mea este studenta si are acest regulament in bibliografia de studiat semestrul acesta. Eu gasisem o versiune anterioara -1928 - pe site-ul Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, in sectiunea Biblioteca Digitala a Bucurestilor, unde se mai gasesc si alte carti si fotografii referitoare la perioada interbelica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plagiat mariana33 mariana33 Buna, Am si eu nevoie de ajutor in urmatoarea problema. Am facut o lucrare de licenta, iar anul acesta, profesorul care mi-a fost coordonator la lucrarea ... (vezi toată discuția)
De ce "asa trebuie" ? ContSters160631 ContSters160631 Buna -ziua! Apelez cu incredere la acest forum,sper ca si de aceasta data cineva sa fie in masura sa ma lamureasca. In 2006,sperand la mai bine,m-am ... (vezi toată discuția)