avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... unde depun recurs
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

unde depun recurs

Buna ziua. Unde depun recurs la o hotarare de respingere a unei plangeri impotrica unui proces verbal de contraventie? La judecatoria de sector (unde s-a judecat) sau la curtea de apel? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raduz , utilizator 17:38, 6 August 2009
la instanta de la care ati primit hotararea pe care vreti sa o atacati
pot cere in recurs suspendarea retinerii permisului? daca da, il mai depun in termen de 15 zile la politie? multumesc..
inca o intrebare: in recurs pot cere suspendarea retinerii permisului? daca da, mai este necesar sa il depun la politie in 15 zile de la data comunicarii hotararii pe care o atac? multumesc..
perioada de concedii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare permis auto Uioara2 Uioara2 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:Am contestat o amenda de circulatie si decizia de suspendare a permisului de ... (vezi toată discuția)
Plângere contravențională respinsă. care este termenul în care trebuie să predau permisul? DannielS DannielS Buna ziua, Astazi mi-a fost respinsa plangera contraventionala dar am apel in 30 de zile ...pot preda permisul pentru a nu mai pierde timp sau sunt obligat sa ... (vezi toată discuția)
Mai pot ataca cu recurs hotararea prin care a fost respinsa plangerea? kosmin_2010 kosmin_2010 Un Proces Verbal intocmit de IPJ [Editat] pentru viteza, Eu sincer nu aveam viteza aia, aveam cam cu 10-15 km mai putin care imi salveaza permisul . Instanta ... (vezi toată discuția)