FeliciaNicole a scris:
Eu stiam ca daca nu respectam contractul de mediere si nu achitam NIMIC timp de 90 zile abia atunci, se poate sesiza cineva, si abia atunci sa ni se perceapa alte penalizari. Sper ca m-am facut inteleasa, sa imi explice si mie cineva daca este legal sa ni se perceapa in continuare penalizari zilnice la suma trecuta in acordul de mediere. Am citit contractul de mediere nu scrie nimic legat de acest aspect in el! Multumesc
Vi s-a raspuns la aceasta chestiune si vi s-a spus ca nu este un abuz.
Inca o data:
pentru orice suma neachitata (cu exceptia penalizarilor deja calculate si care intra in suma totala restanta) se calculeaza in continuare penalizari.
Dv. stiati de 90 zile, dar nu stiati bine. Acest numar de zile permite presedintelui asociatiei sa va actioneze in instanta, nu sa vi se calculeze penalizari.
Cotele restante (total sau partial) incep sa se penalizeaza dupa ce se scurg 30 zile de gratie de la data scadenta a listei respective.
Important pentru dv. este sa reusiti sa-l faceti pe administrator sa va arate
cum calculeaza aceste penalizari, ce sume penalizeaza.
Sigur, nu este corect sa va penalizeze penalizarile restante, dar asta trebuie sa vedeti, sa constatati din documentul pe care ar trebui sa vi-l arate.