avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur lenjerie corp in magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur lenjerie corp in magazin

Am cumparat de la Cora un sutien cu marimea gresita si am vrut sa-l schimb. Cei de la magazin nu au acceptat, spunand ca lenjeria intima nu se schimba din motive de igena.
Avand in vedere ca sutienul se poate proba in incinta magazinului, iar la raft este expus fara vreo prezentare speciala in comparatie cu alte textile, nu inteleg pe ce se bazeaza refuzul lor.
Mentionez ca aveam bonul, produsul era cu eticheta, intact.
Regula imi pare abuziva si discriminatorie cumva.
Se poate face ceva mai mult decat o plangere la ANPC?
Daca DA, ce?
Mii de multumiri!
Cel mai recent răspuns: ContSters373679 , utilizator 09:04, 13 Martie 2016
Raspuns final: sutienul se poate schimba, atat ca unii angajatii habar nu aveau!!! Oricum astept un raspuns si din partea ANPC.
Se poate schimba datorita politicii magazinului, nu pentru ca ar fi obligati de lege. Daca i-ati reclamat deja corect ar fi sa le scrieti din nou celor de la ANPC ca s-a dat curs solicitarii dvs. Oricum, reclamatia trebuia sa fie insotita de dovada incercarii esuate de rezolvare pe cale amiabila deci raspunsul lor nu cred ca v-ar fi satisfacut.

Corect, raspunsul de la ANPC este ca magazinul nu e obligat sa sa schimbe produsul atata vreme cat acesta este conform. Nimic legat de igena, lenjerie.
Azi, cei de la Cora mi-au schimbat produsul. :) Desi am schimbat doar marimea aceluiasi model, a trebuit sa achit o diferenta de 6 lei. :(
Una peste alta, multi nervi pentru ca managerul nu stia regula magazinului.
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2016
ContSters373679, utilizator
Eh, macar ati facut ceva bun pentru viitorii clienti :)
Asa sper! :)
Multumesc de raspunsuri.
Ultima modificare: Duminică, 13 Martie 2016
ContSters373679, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs comandat online dacmo dacmo Pe 18 februarie am achizitionat o casca moto, prin comanda online. Casca a sosit 1 saptamana mai tarziu dar masura nu se potrivea. Casca a fost schimbata cu o ... (vezi toată discuția)
Ce lege se aplică în cazul furtului la cântar din supermarket-uri? Numby Numby Buna ziua, Nu gasest in dreptul civil nici o lege privind produsele neambalate sau fara o cantitate fixa. De exemplu: Daca un individ este descoperit ca ... (vezi toată discuția)
Retur marfa :corect sau nu? syka syka Buna seara , doresc sa va expun urmatorul fapt ptr. a mi se spune daca am procedat corect: sunt gestionara la un mag. confectii (brand-mall) iar astazi a venit ... (vezi toată discuția)