avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Reducere cladiri vechi de peste 50 de ani
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Reducere cladiri vechi de peste 50 de ani

Buna seara,as dori sa va intreb ce trebuie sa faci, ca
sa beneficiezi de reducerea de 30% pentru cladiri mai
vechi de 50 de ani cand platesti impozitul pe locuinta
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:57, 7 Martie 2016
Nu trebuie să mai faceți ceva. Informațiile cu privire la data terminării construcției au fost înregistrate în evidențele fiscale atunci când ați depus actul de proprietate(autorizație de construcție și proces verbal de recepție a construcției sau act de vănzare cumpărare sau certificat de moștenitor,... după caz).

.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit caldiri persoane juridice oanazaharov oanazaharov Buna ziua! As vrea sa va intreb daca in conditiile in care firma mea are ca obiect principal de activitate- vanzare si cumparare de imobile proprii- trebuie ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire veche paiudaniela paiudaniela Am auzit ca pentru cladirile mai vechi de 50 de ani impozitul pe cladiri se reduce.Ma intereseaza daca e adevarat si ce ar trebui sa fac eu ca sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Expirare autorizatie constructie prelungita Irina Iacob Irina Iacob Buna seara, In anul 2008 am obtinut autorizatie de constructie casa pe 3 ani. In anul 2011 am prelungit autorizatia cu perioada maxima, respectiv inca un an. ... (vezi toată discuția)