avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Suspendare activitate PFI
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Suspendare activitate PFI

buna ziua. sunt PFI in domeniu medical si din motive personale doresc sa suspend activitatea de PFI pe o perioada de aproximativ 2 ani (cel mult). am cautat pe internet si in forumurile de specialiytate, dar peste tot se spune de un acord al Registrului comertului, doar ca PFI-ul nu a fost inregistarat la Registrul comertului. asadar ce acte trebuie sa intocmesc si care sunt procedurile pentru suspendare? va multumesc.

Alte discuții în legătură

01.05.2012 a expirat perioada de suspendare firma , ce fac? elicoidal elicoidal azi e 2.05.2012 si ieri 01.05.2012 , a expirat perioada de suspendare firma , 3 ani ce pot sa fac? le activez 2-3 luni si apoi pot sa le suspend din nou 3 ... (vezi toată discuția)
Suspendare/ mutare sediu pfi (medic) RIonescu81 RIonescu81 Buna ziua Va deranjez cu o intrebare. Sunt medic specialist, am fost remunerat ca PFI, si in momentul de fata voi activa (pentru o perioada nedefinita, nu ... (vezi toată discuția)
Suspendare si / sau inchidere s.r.l ContSters236592 ContSters236592 Buna seara, ma gandesc sa suspend pt. o perioada s.r.l-ul sau chiar sa inchid tampenia asta. Ma intereseaza care sunt costurile si demersurile pt. ambele ... (vezi toată discuția)