avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acoperire program
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acoperire program

Buna ziua,

Poate pare infantila intrebarea...

Situatia e urmatoarea am un magazin cu program de la 8:00 la 23:00, in aceste condiții trebuie să am angajați care să îmi acopere tot timpul cât este deschis magazinul, sau pot angaja pe cineva care să lucreze doar 8 ore zilnic.

Vă multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:56, 7 Martie 2016
Sunteti SRL, PFA, Intreprindere Individuala ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru, zile libere consecutive și ore de noapte aba1011 aba1011 Bună seara din nou, Mă adresez la dvs cu o nouă problemă și înainte să discut cu angajatorul sau să fac vreo reclamație la ITM vreau să fiu sigur ... (vezi toată discuția)
Program de lucru fractionat pe parcursul aceleasi zi de lucru Codrin EL Codrin EL Buna dimineata! Nu gasesc specificat nicaieri si de aceea va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare si anume: sunt angajat sofer II la un spital ... (vezi toată discuția)
Program de munca inegal Daliborka Daliborka Buna ziua in cazul in care se doreste repartizarea programului inegal cum se procedeaza? desi programul zilic este de la 8-17 (o ora pauza de masa), dar s--a ... (vezi toată discuția)