avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... doresc sa stiu daca e considerata vechime in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

doresc sa stiu daca e considerata vechime in munca

Am avut un SRL iar eu am fost administrator, sotia mea a lucrat cu conventie civila si eu la fel si am platit toate taxele la stat in perioada 1992-2000 E considerata vechime in munca acea perioada? Nu am avut contracte de munca, dar sa platit toate taxele la stat ca prestatori de servicii in cadrul firmei. .Va multumesc mult si astept raspuns cum sa procedam.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:52, 7 Martie 2016
Munca prestata in baza unei conventii civile nu confera vechime in munca.

Potrivit art.16 alin.4 C.mun., munca prestata in baza unui c.i.m. constituie vechime in munca.
Daca ati platit contributiile la pensie acea perioada este stagiu de cotizare la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca in cazul cim cu timp partial anna2000 anna2000 in ce fel se reflecta asupra vechimii in munca faptul ca se incheie contract de munca cu timp partial sau munca la domiciliu? vechimea in munca este legata de ... (vezi toată discuția)
Vechime în muncă în if nick5roo nick5roo 1. Soția deține un salon de înfrumusețare ca IF de cca 20 ani. Din 2006 nu a mai contribuit la plata vechimii în muncă! Se consideră vechime în ... (vezi toată discuția)
Drepturi privind vechimea in munca, conferite de contractul de asigurari sociale MarilenaVlad MarilenaVlad Buna ziua! Am urmatoarea speta: O persoana nou-incadrata a avut încheiat cu DGMPS un contract de asigurari sociale in perioada 1999-2001.Potrivit ... (vezi toată discuția)