avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurati
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurati

Buna ziua! Am depus la serviciul financiar al institutiei unde lucrez dosarul cu documentele necesare deducerii de impozit si dobândirii calității de coasigurat pentru părinți, dar la prima vizită la medic părinții au constatat că nu apar ca persoane asigurare. Am verificat și eu pe portalul CNAS-SIUI Sistemul Informatic Unic Integrat și apar ca persoane neasigurate cu cardul de sanătate emis. Am luat legatura cu C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.și mi sa spus ca eu trebuie sa depun documentele necesare pentru ca parinții să dobândesca acest drept, dar până în acest an nu am întâmpinat probleme de genul și nici nu am inițiat eu demersurile, s-a ocupat cei de la financiar. Cum pot rezolva problema, nu știu cui să ma adresez? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:50, 7 Martie 2016
Luati legatura cu C.A.S.A.O.P.S.N.A.J si vedeti ce documente trebuie sa depuneti la ei ca parintii sa figureze coasigurati ai dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: coasigurat pt medicul de familie! haller haller Buna ziua! Eu am contract de munca, sotia nu lucreaza! Anul trecut eu nu aveam contract de munca, sotia avea, iar pe baza aceasta eu figuram ca asigurat la ... (vezi toată discuția)
Coasigurat naewoozie naewoozie Buna Ziua!Ma poate ajuta cineva?Intrebarea mea este urmatoarea:Eu nu lurcrez,desi din luna Decembrie 2015 am fost luata la deduceri de catre sotul ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla ultima lună pentru care am plătit contribuția de asigurări sociale de sănătate MariaDr MariaDr Ultima lună pentru care am plătit contribuția de asigurări sociale de sănătate a fost cu cativa ani in urma( asigurat nu in baza unui contract de munca, ... (vezi toată discuția)