avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reducere de dobanda neacordata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reducere de dobanda neacordata

Buna ziua.
In contractul de imprumut cu banca, am obtinut o reducere a dobanzii odata cu canalizarea venitului catre contul deschis la banca ce mi-a acordat creditul.
Venitul meu consta in salariul pe care il incasez conform contractului de munca pe perioada determinata. In periada de "vacanta" nu incasez nici un venit dar totodata nici nu am canalizat venitul catre alta banca.
Intrebarea mea este daca cererea adresata bancii de a reduce dobanda si in perioada de "vacanta" are acoperire din punct de vedere juridic?
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2016
roolly, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 12:28, 12 Martie 2016
Inteleg ca banca va majoreaza automat dobanda in perioada de "vacanta"?

Depinde de la banca la banca - unele verifica luna de luna canalizarea venitului, si aplica reducerea, altele nu... vedeti concret clauza contractuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda diferita de contract Ciprian23071 Ciprian23071 Buna ziua, Am accesat un imprumut cu un an si jumatate in urma de la o banca din Romania. Conform contractului trebuia sa incasez salariul la ei iar primele 3 ... (vezi toată discuția)
Credit in franci elvetieni, riscuri semnare propunere banca de micsorare temporara a dobanzii alsabau alsabau Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In 2009 am luat un credit cu ipoteca in franci elvetieni de la o banca, insa s-a intamplat toata mizeria asta ... (vezi toată discuția)
Dobanda datorata bancii in cazul platii anticipate ioanamihaela ioanamihaela Am platit anticipat un credit luat in iunie 2006 la una din bancile mari care detine un record de clienti nemultumiti. Am constatat ca dobanda incasata pana ... (vezi toată discuția)