Salut. Aseara 06.03.2016 dupa meciul Dinamo - fcsb la iesirea din stadion a venit un jandarm la mine care mi-a spus sa vin cu el, dupa ce m-am dus unde am fost chemat am fost legitimat si tinut vreo 40minute dupa care am primit o amenda in valoare de 250lei (in 48h) pe motiv ca am folosit materiale pirotehnice.
Problema este ca eu nu am folosit niciun material pirotehnic(petarde,fumigene si alte chestii). Nustiu pe ce dovezi am primit aceasta amenda din moment ce eu nu am pus mana pe asa ceva. Mentionez ca nu am semnat nimic.
Este pentru prima data cand patesc asa ceva si am inteles ca pot depune o contestatie la Judecatoria sectorului 2. Ce pot face in aceasta privita ? Ma puteti ajuta cu cateva informatii. Multumesc.
Daca apreciati ca fapta constatata si consemnata in sarcina dv este netemeinica si nelegala,
aveti dreptul ca in termen de 15 zile de la comunicarea PV contraventie sa formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Daca nu stapaniti procedura,este de preferat sa contactati persoana specializata
Succes !
La eveniment,autoritatile au solicitat legitimarea mai multor participanti
Fiecare dintre acestia au avut de asteptat pana la verificarea documentelor de identitate si inmanarea PV perioade diferite de timp
Personal, mi se pare ca a fost retinut in mod abuziv 40 de minute, de vreme ce utilizatorul nu se face vinovat de nimic,din ce spune, nu mi se pare relevant ca legitimau mai multi participanti, oamenii trebuie tratati cu respect, trebuie sa le fie respectate drepturile si libertatile!
Au fost oprite odata cu mine inca 3 persoane iar eu am fost singurul care am fost dus in alta parte fata de ceilalti baietii.
Pana sa ma duca in alta parte am fost legitimat al-2lea si le-am cerut jandarmilor sa ma lase sa plec deoarece numai prindeam ultimul metrou si trebuia sa ajung la ultima statie (Berceni) iar la taxiu ma rupea insa nu am fost lasat.
Circa 30minute am stat absolut degeaba, am incercat sa discut cu ei insa "acea persoana" care nici macar nu sa legitimat sustinea intr-una ca am folosit materiale pirotehnice si nu vroiau sa ma lase sa plec si insista sa aleg varianta mai usoara (Adica sa semnez amenda). Le-am spus ca aleg varianta mai usoara iar cand mi-au dat sa semnez am refuzat si le-am spus ca ma duc in instanta apoi m-au lasat sa plec.
"""Dupa ceva timp a venit o persoana care sa uitat la mine, a inceput sa rada si a intrebat el este ?"""
Persoanele de care am fost insotit la meci m-au asteptat la cativa metri de unde am fost legitimat prima data si mi-au spus ca cele 3 persoane care au fost legitimate odata cu mine au fost lasati sa plece imediat.