avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am fost confundat si am primit pv.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am fost confundat si am primit pv.

Salut , am fost recent la un meci pe stadion , la iesire am fost oprit de catre un jandarm care incerca sa identifice cu o anumita poza persoane care au aprins materiale pirotehnice. Am tot incercat sa le explic ca persoana din poza respectiva nu sunt eu , fapt confirmat si de persoanele care au fost cu mine pe toata durata meciului . Mi-au cerut buletinul dupa care mi s-a spus ca pot sa plec si ca totul e okay . 2 saptamani dupa asta am primit proces verbal cu amenda si interdictie pe stadion pe faptul ca eu eram persoana din poza lor . Doresc sa contest acest proces verbal dar nu stiu cum ar trebui sa procedez , multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 17:17, 2 Aprilie 2025
Formulați o plângere la care anexați o copie după procesul-verbal și o depuneți la judecătorie. Formularea plângerii suspendă executarea contravenției.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2025
Dorin Voicilas, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendat de jandarmerie csc1992 csc1992 Salut. Aseara 06.03.2016 dupa meciul Dinamo - fcsb la iesirea din stadion a venit un jandarm la mine care mi-a spus sa vin cu el, dupa ce m-am dus unde am fost ... (vezi toată discuția)
Interdictie la meciurile de fotbal csc1992 csc1992 Salut. In data de 06.03.2016 am fost amendat cu 500lei si interzis pe stadion timp de 1 an pe un motiv inventat de jandarm (citez\" a fost surpris aruncand cu ... (vezi toată discuția)
Drepturile si obligatiile jandarmilor Am fost la meciul de fotbal steaua - dinamo. vis-a-vis de hotelul marriot este un fast food si am zis ca sa intru si sa manac ceva (ajunsesem mai devreme) si ... (vezi toată discuția)