Salut. In data de 06.03.2016 am fost amendat cu 500lei si interzis pe stadion timp de 1 an pe un motiv inventat de jandarm (citez" a fost surpris aruncand cu un obiect ce emana fum rosu pe suprafata de jos"). Ideea este ca eu nu am facut absolut nimic din cele mentionate de jandarm si am refuzat sa semnez pv-ul.
Dupa ce am primit pv-ul prin posta am mers la judecatoria sectorului 2 si am depus o contestatie.
Acum intrebarea mea este: Pot intra pe stadion pana se da un raspuns la contestatie ?
Cand am facut contestatie am facut contestatie la procesul verbal pe care scria ca am primit o interdictie de 1 an.
Pentru mine este o chestie logica, daca am contestat pv-ul inseamna ca am contestat si interdictia deoarece daca pv-ul se anuleaza ar trebui sa se anuleze si interdictia.
Contestatie la procesul-verbal este o sintagma generica, in fapt cand contestam ne referim la unul sau mai multe aspecte cuprinse sau cu privire la actul contestat, etc. 2) in instanta se aplica principiul disponibilitatii, ca atare daca nu ati cerut ceva instanta nu se apleaca din oficiu asupra chestiunii.