avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj cu in cetatean strain
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj cu in cetatean strain

buna ziua! eu am fost casatorita cu un italian si in timpul casatoriei cu le eu am cumparat un pamint arabil, pe bani mei. Dar cind l_am cumparat notarul mi_a zis ca le nu are dreptul la pamint find italian, acum eu am bagat divortul de le si intre timp am vandut pamintul (find in divort), notara mi_a zis ca pot vande fara el ca nu area dreptul si l_am vandut. El acum vrea bani din acest pamint prin partaj, are cistig de cauza sa ii dau bani sau din valoarea pamanturilor??? astept raspunsuri !!!
Bunurile achizitionate in timpul casatoriei sunt bunuri comune indiferent de nationalitatea sotilor. Numai daca demonstrati ca banii cu care ati achizitionat terenul va apartineau in exclusivitate nu veti fi obligata sa ii platiti o cota fostului sot.
Buna seara ! cu legea 18 el nu are dreptul asa ca nu cred ca ii revine nimic ?! poate la suma pe care am loato pe pamint. multumesc anticipat!

buna ziua! eu am fost casatorita cu un italian si in timpul casatoriei cu le eu am cumparat un pamint arabil, pe bani mei. Dar cind l_am cumparat notarul mi_a zis ca le nu are dreptul la pamint find italian cu legea 18
, acum eu am bagat divortul de le si intre timp am vandut pamintul (find in divort), notara mi_a zis ca pot vande fara el ca nu area dreptul si l_am vandut. El acum vrea bani din acest pamint prin partaj, are cistig de cauza sa ii dau bani sau din valoarea pamanturilor ??? astept raspuns !

buna ziua! eu am fost casatorita cu un italian si in timpul casatoriei cu le eu am cumparat un pamint arabil, pe bani mei. Dar cind l_am cumparat notarul mi_a zis ca le nu are dreptul la pamint find italian, acum eu am bagat divortul de le si intre timp am vandut pamintul (find in divort), notara mi_a zis ca pot vande fara el ca nu area dreptul si l_am vandut. El acum vrea bani din acest pamint prin partaj, are cistig de cauza sa ii dau bani sau din valoarea pamanturilor??? astept raspunsuri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj in timpul casatoriei sozo sozo Buna, sunt inca casatorita, am hotarat insa de comun acordcu sotul sa divortam la notar luna aceasta. Avem construita o casa in timpul casatorie din care ... (vezi toată discuția)
Partaj Gheorghita mirela Gheorghita mirela Buna ziua as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.In urma cu trei ani parintii mie au vindut un pamint si din banii primiti i-au achizitionat ... (vezi toată discuția)
Nelamurire ianniglx ianniglx buna ziua as avea si eu 2 intrebari: inainte de casatorie am achizitionat un apartament platit pe loc cu banii mei . in actele de la notariat am specificat ca ... (vezi toată discuția)