avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amplasare banner firma neluminoasa
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amplasare banner firma neluminoasa

Buna ziua!
Ma poate ajuta cineva cu urmatoarea problema: am un magazin la parterul unui bloc si as vrea sa afisez deasupra intrarii un banner sau afis din autocolant cu numele societatii, trebuie in aceasta situatie sa obtin o autorizatie? Unde se poate plati si obtine aceasta autorizatie si cum se numeste.
Am inteles ca se plateste o taxa pentru autorizatie de constructie firma undeva la primarie dar asta in cazul unei firme luminoase. #-o
Cel mai recent răspuns: contacafe , utilizator 17:18, 25 Martie 2016
1.Da.Este autorizaţiei de construire amplasare banner (un aviz de amplasament).
2.La primărie /serviciul de dezvoltare urbană,compartiment urbanism, ...
3.Nu are importanță că este sau nu luminoasă.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Panou publicitar respins tmdtsc tmdtsc Buna ziua, Sotia s-a infiintat o societate comerciala (agentie de turism) la parterul unui bloc din sectorul 3. Cu foarte mare greutate am reusit sa obtinem ... (vezi toată discuția)
Amplasare panouri publicitare pe terenul proprietate personala Voxaledana Voxaledana Buna ziua! De curand am amplasat un panou publicitar pe terenul meu langa drumul public si se pare ca nu este legal. Panoul este pentru firma mea, pe terenul ... (vezi toată discuția)
Amplasare reclame pe fatada imobilului Rusty Rusty La parterul blocului este un magazin care a amplasat pe fatada blocului reclame luminoase si sigla (logo+banner) fara acordul asociatiei de proprietari. ... (vezi toată discuția)