avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sot Coplatitor la apartament prin Prima casa!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sot Coplatitor la apartament prin Prima casa!

Buna ziua,
Sotia coplatitoare la un credit pt. PrimaCasa,dupa divort,cu acordul ex. sotului doreste sa preia creditul.Indeplineste toate conditiile cerute de banca,dar nu intelege DE CE banca ii face acte ca si cum ar cumpara din nou apartamentul?Ea a platit ratele timp de 4 ani iar acum I SE ACORDA UN NOU CREDIT,iar dobinzile curg de la zero ,pt. noul credit.Ma poate cineva lamuri?Multumesc
Cel mai recent răspuns: marcelutza , utilizator 10:06, 11 Martie 2016
Un nou credit pe suma ramasa de plata presupun.
Raspunsul e in actele incheiate deja, in procedurile programului, trebuie intai sa cititi bine ce scrie in contractul de credit.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare contract prima casa marcelutza marcelutza Buna ziua.Am nevoie de un sfat,va rog.! In urma cu 4 ani s-a cumparat un apartament cu Prima Casa .Sotul titular de contract,sotia-coplatitoare. Dupa 3 ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat prin prima casa marcelutza marcelutza Buna seara, As avea nevoie de uin sfat: In urma cu 1 an s-a cumparat un apartament la bloc cu Prima casa,de cei 2 soti.Acum sotii sunt in divort. ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa / divort - partaj Elf123 Elf123 Buna ziua, Am obtinut un credit prima casa in toamna. Sotia este co-platitor. Suntem casatoriti de mai putin de un an si luna aceasta am depus cerere de ... (vezi toată discuția)