Am o intrebare ref. la impozitul minim. S-a primit de catre SC somatie de la Finante pt plata impozitului pe profit. Banuiesc ca e vorba de impozitul minim, caci SC nu a avut absolut nicio activitate. Pentru respectiva SC s-a dispus dizolvarea, la cererea ONRC, in data de 8 aprilie 2009 (aceasta e data pronuntarii). Nu s-a facut recurs. Asadar trebuie sau nu platit impozitul? Sau este o greseala a celor de la finante?
Va multumesc.
Mentionez ca in titlul executoriu si in somatie cei de la Finante au fost foarte zgarciti in exprimare, asa ca nu am gasit nicio explicatie....deci nu am inteles de ce trebuie platit.....data pronuntarii dizolvarii fiind anterioara datei legii privind impoz. forfetar....
Daca societatea este in dizolvare la registrul com. inseamna ca s-a numit un lichidator care va lichida firma si radierea se va face din oficiu de catre ONRC.
Dizolvare societate
alin_bv
Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)