avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara,am o intrebare,am o firma de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara,am o intrebare,am o firma de coinstructii,si o alta are sa-mi dea bani,m-am judecat,dar am retras plangerea,deoarece mi-au mai dat ceva intre timp.Acum iar nu mai dau diferenta,ce fac,mai pot sa-i dau in judecata ?

Recuperare debit
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 18:18, 8 Martie 2016
Daca sunteti in termenul de prescriptie de 3 ani, puteti sa solicitati in instanta diferenta de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de vanzare cumparare imobile papusarul papusarul Acum ceva timp am vandut un imobil dar, nu mi-am primit intreaga suma . Mentionez ca in contractul de vanzare cumparare este stipulat acest aspect iar pentru ... (vezi toată discuția)
Facturi neachitate mai vechi de 3 ani ddianna ddianna Buna ziua, In cazul facturilor neachitate, mai vechi de 3 ani, dar din care am mai incasat o parte de curand, mai am sanse de recuperare in instanta? Sunt ... (vezi toată discuția)
Prescriptia comerciala Andrei T Andrei T creantele comerciale se prescriu in 3 ani. am o factura emisa in data de 21.08.2006 scadenta in 21.09.2006. acesta factura s-a prescris? care este data la care ... (vezi toată discuția)