avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restituire garantie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restituire garantie

pe data de 2 februarie a incetat CIM! ! in aceeasi data am depus cererea catre directorul firmei de restituire a garantiei ! pana pe data de 3-4 martie nu am primit banii in cont asa cum m-i s a comunicat! Ce ar trebui sa fac mai departe ?
care sunt urmatorii pasi prin care imi pot recupera banii ?

Cel mai recent răspuns: Cristina Pielmus , Avocat 12:10, 9 Martie 2016
Pana la finalizarea lichidarii, societatea are obligatia sa va restituie garantia.
multumesc!
Daca totusi angajatorul nu-si respecta de bunavoie obligatia de a va restitui garantia, singura solutie este sa-l actionati in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire garantie pusha_dany pusha_dany Buna ziua, M-am angajat in 22.07.2009 si am lucrat pana in 19.04.2010 data primei suspendari a CIM. Din 19.04.2010 pana in 15.07.2010 am fost in CM de ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie lucian75 lucian75 este legal ca angajatorul sa restituie garantie retinuta (euro) dupa 6 luni de la incetarea contractului?pot face ceva ptr a o recupera mai repede..avand in ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie ContSters377538 ContSters377538 pe data de 2 martie a incetat cim ! tot atunci am depus cererea de restituire a garantiei catre directorul firmei! in cat timp trebuie sa restituie ... (vezi toată discuția)