avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita

Ce a prevazut Legiuitorul in cazul in care Debitorul de REA CREDINTA , prin faptele sale( nu are venituri , a renuntat sa minceasca ,nu are proprietati , le-a instrainat , etc. , traieste pe seama copiilor ) face imposibila executarea silita .? Multumesc
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:04, 9 Martie 2016
Nimic. Insolvabilitatea este un risc al creditorului. Nu este nicidecum o faptă penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot fi recuperate cheltuielile de judecata si plata pesniei alimentare pentru minor anaisee anaisee Buna ziua! As dori sa stiu cum pot fi recuperate cheltuielile de judecate castigate in urma finalizarii unui proces de paternitate. De asemenea as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Executare imobil eka20 eka20 Buna seara! Adresez o intrebare celor specializati in problemele cu bancile din Romania... Am achizitionat un credit de nevoi personale cu ipoteca in urma cu 2 ... (vezi toată discuția)
Executare silita myrama_v myrama_v am de recuperat de la tatal copilului pensia alimentara pe mai multi ani.am titlu executoriu dar el nu are loc de munca ce pot sa fac? multuesc (vezi toată discuția)