avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 8 zile ingrijiri medicale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

8 zile ingrijiri medicale

daca nu vreau sa ma impac cu partea vatamata ce preapsa pot sa primesc. multumesc
Daca nu intervine retragerea plangerii,fapta ( loviri sau alte violente) constituie infractiune si se pedepseste conform legii.Fapta a fost savarsita in perioada cand erati minor.In acest caz ,o eventuala condamnare se reduce la jumatate din minimul si maximul prevazut de lege pentru aceasta infractiune..Insa procurorul,apreciind circumstantele,poate aplica o amenda administrativa,fara a mai dispune trimiterea dvs.in judecata.
v-a chemat la parchet pentru prezentarea materialului probator.....
daca da atunci va trimite dosarul in instanta de judecata pentru a fi judecat.
Angajati-va un aparator si pentru asistare la parchet.

succes.
Av.Todorese Doina
si amenda maxima care as putea-o lua care ar fi.multumesc
si daca partea vatamata are pretentii si eu nu vreau sa ma impac cu el ce se poate intampla.multumesc
Ultima modificare: Vineri, 7 August 2009
mariusuca, utilizator
Riscati un proces,iar in urma acestuia puteti suferi o condamnare.

Alte discuții în legătură

Caz penal?? maria-magdalena maria-magdalena cu putin timp in urma, sotul meu a lovit o persoana care se afla in stare de ebrietate deoarece a agresat-o verbal pe fiica noastra de 12 ani, victima sotului ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa ar fi? zizourapid zizourapid am avut un conflict cu o persoana care a luat 16 zile de ingrijiri,ce pedeapsa penala as putea primii? multumesc anticipat de raspuns (vezi toată discuția)
Lovire theodor3500 theodor3500 Va rog sa-mi spuneti din practica dvs ce consecinte sunt daca o persoana este reclamata pentru insulta amenintare si lovire.Precizez ca exista un martor ocular ... (vezi toată discuția)