avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Prestari servicii contracte
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Prestari servicii contracte

Buna ziua ! Va rog daca ma poate lamuri cineva in urmatoarea problema . Este necesara incheierea unui contract de prestari servicii pentru o prestatie ocazionala de 2-3 ore cu un utilaj de constructii catre o persoana fizica ? Sau este suficient emiterea de factura si chitanta aferenta ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 10:01, 14 Martie 2016
e bine sa faceti un contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura Iael Iael As vrea sa intreb daca emiterea facturii (in activitatea de prestari servicii ) catre beneficiar -persoana fizica si semnarea acesteia de catre client ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii cu un sudor autorizat? alinamatesan_ alinamatesan_ Buna ziua, imi poate spune cineva daca noi, ca SRL putem incheia un contract de prestari servicii cu un sudor autorizat(mentionez nu este PFA), fara a-i ... (vezi toată discuția)
Contract prestare servicii georgianan georgianan din ceea ce stiu eu e ca atunci cand tai factura cu prestari servicii...trebuie sa ai si un contract in spate...ex: am un utilaj cu care incarc tirurile cu ... (vezi toată discuția)