avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire cont persoane juridica Anaf
Discuție deschisă în Executare silită

poprire cont persoane juridica Anaf

Buna ziua

Am un cont deschis la banca care este poprit cu o suma ce nu mi mai permite sa continui activitatea. Daca fac un alt cont la alta banca ,mi se va bloca din nou cu suma veche sau doar noile eventuale popriri ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 12:41, 9 Martie 2016
Va fi blocat. Băncile anunță zilnic ANAF-ul cu privire la conturile nou deschise. Cănd află trimit o nouă adresă de poprire.
Degeaba deschideti un cont nou. Va fi poprit si acela intr-o perioada scurta de timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa-mi incasez banii pe delegatii dintr-un cont blocat laurae11 laurae11 Am conturile blocate de 1 an. Salariul mi-l ridic numerar, insa de un timp tot plec in delegatii, iar banii pentru transport mi se vireaza in cont, de unde nu ... (vezi toată discuția)
Poprire bancara craft craft BUna ziua, Societatea la care lucrez a primit o poprire bancara de la ANAF dar nefiind activitate nu a aflat decat la prima incasare care a fost la mai mult ... (vezi toată discuția)
Poprire la banca, dar sc nu are conturi deschise angyandreescu angyandreescu In momentul transmiterii adresei de poprire, la banca respectiva societatea in cauza nu avea niciun cont deschis. S-a comunicat executorului ca SC nu are ... (vezi toată discuția)