avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... NELAMURIRE
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

NELAMURIRE

Buna ziua,
Va rog sa-mi dati o solutie la problema cu care ma confrunt. Sunt licentiat in Stiinte administrative,al Facultatii de stiinte juridice si administrative. Am fost acceptata in Colegiul Consilierilor Juridici, fiind consilier juridic stagiar. De curand, s-a sesizat ca nu corespund statutului de consilier juridic, nefiind licentiat in drept,desi eu am intrebat daca pot fi consilier juridic, cu studiile dobandite si am fost acceptata initial. Ulterior se va emite o decizie, in care se precizeaza eroarea comisa si asumata de catre Colegiu. Intrebarea mea este,, De ce nu pot fi consilieri juridici, cei licentiati in studii administrative, daca obiectele de studiu sunt tot de drept repectiv, penal,civil,administrativ,familial, etc. ?.....de ce nu pot face reprezentare civila in instanta, cu statut de consilier juridic ?.... Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Antdy , utilizator 15:41, 9 Martie 2016
Cei de la colegiu au greşit că un v-au cerut CIM.
Dacă nu sunt prea indiscret unde aţi făcut Facultatea de spuneţi că este aceaş treabă intre Drept şi Adm. Publică?
Şi cel mai important lucru ce scrie pe diploma dvs.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic - probleme în a participa la concurs deoarece pe diplomă scrie licențiat în drept și nu licențiat în știinte juridice ContSters363911 ContSters363911 Buna seara! Zilele acestea m-am confruntat cu urmatoarea problema: nu am putut sa-mi depun dosarul de concurs pentru functia de consilier juridic debutant la ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic polly30 polly30 Sunt angajata la o fundatie, pe postul de consilier juridic.Sunt licentiata in stiinte economice cu dubla specializare finante -banci si drept. Am un master ... (vezi toată discuția)
Modificarea functiei din cim in consilier juridic! popicu31 popicu31 Buna seara, Va rog foarte mult sa ma lamuriti asupra urmatorului aspect: Ce demersuri trebuie facute pentru ca angajatorul meu sa imi poata modifica CIM, in ... (vezi toată discuția)