avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Imobil achizitionat prin licitatie publica de la ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Imobil achizitionat prin licitatie publica de la lichidator

Buna ziua!

Am achizitionat un imobil prin licitatie publica facuta de un lichidator. Problema e ca n-am mai reusit sa finalizam actele la notariat. Ne-a epuizat resursele financiare atunci si au trecut cateva saptamani. Avem procesul verbal de adjudecare, si ma intereseaza daca exista vreun termen legal din punct de vedere al lichidatorului in care trebuie finalizata tranzactia, in sensul autentificarii actelor, radiere de la Cadastru si intabularea pe noul proprietar. Plus ca se depasesc si cele 30 de zile in care trebuie declarat imobilul la Taxe si Iimpozite locale.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Act adjudecare licitatie bunuri imobile simonia80 simonia80 Buna ziua.Am achizitionat in 2008 o cladire in urma licitatiei organizate de un lichidator.Am castigat licitatia,am platit intreaga suma la care s-a adjudecat ... (vezi toată discuția)
Imobil adjudecat! cine plateste impozitul pe transfer de proprietate? ElisaB ElisaB Am achizitionat un imobil prin licitatie imobiliara! Ma confrunt cu urmatoarea problema: la intabularea actului de proprietate pe numele meu mi se cere dovada ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu litigiu inscris in cf popescu_ion_2014 popescu_ion_2014 Buna seara! Am cumparat un imobil la o licitatie publica. Creditorul ipotecar nemultumit de pretu de vanzare, desi nu s-a prezentat la niciunul din ... (vezi toată discuția)