avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendarea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendarea permisului

Salut, in anul 2011 am luat fost depistat de un aparat radar in localitate cu o viteza de 54 de km peste cea legala. Mi sa supendat permisul pe 90 zile. In filmarea respectiva nu se vedea deloc numarul de inmatriculare al masini. Am actionat in instanta. Am mai verificat online stare procesului, ultima data a fost in 2013 si la solutionare era trecut : pe fond. In anul 2016 am mai luat un radar acelasi motiv, mi-au suspedat permisul din nou, de data asta am zis ca nu mai are rost sa actionez in restanta, am dat examenul pt reducere perioadei, am fost declarat admis, dar cand m-am dus sa ridic permisul, mi-au spus ca il mai retin 120 de zile ca din datele lor reiese ca eu am pirdut procesul. Dar din 2013 pana in prezent, m-au oprit in trafic organele de politie rutiera, inclusiv doar pt un control, am mai luat amezi contraventionale in acest timp, dar nu mi-a spus nici un politist ca eu am permisul suspendat si ca ar fi trebuit sal predau. Depind de acest permis, daca nu il voi primi decat peste 120 de zile, imi pierd locul de munca. Ce as putea sa fac? din ce traiesc 4 luni?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2016
Segetator, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenda laur20005 laur20005 Salut , am si eu o problema in legatura cu un P.V. Pe data de 20-02-2013 in timp ce ma indreptam spre Deva la cativa km de Sibiu am fost oprit de un agent de ... (vezi toată discuția)
Amendă radar. este corect ca viteza înregistrată de aparatul radar să fluctueze de la 45km/h la 92km/h în aceeași secundă? Adrian Matei Adrian Matei Este corect ca viteza inregistrata de aparatul radar sa fluctueze de la 45km/h la 92km/h in aceeasi secunda? Mai précis in 0.14 secunde ( 7 frame-uri 50/s ... (vezi toată discuția)
"nu a oprit la semnalul regulamentar al politistului " ShoSho ShoSho Buna ziua tuturor..mi-am permis sa citez \"recit\" din PV incheiat de un agent de circulatie din cadrul politiei rutiere din municipiul Botosani pt faptul ca ... (vezi toată discuția)