avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INDEMNIZATIE CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INDEMNIZATIE CCC

Buna ziua,

Va rog sa-mi comunicati daca in cazul in care eu voi alege sa intru in concediul prenatal in luna aprilie, urmand
sa nasc in luna iunie , iar eu la locul de munca actual fac 12 luni de munca in luna mai, voi beneficia de indemnizatie?

Va multumesc ,
Andreea
Cel mai recent răspuns: AndreeaCri , utilizator 13:35, 10 Martie 2016
1. Daca veti naste in luna iunie cele 12 luni eligibile pentru a beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) sunt iulie 2015 - iunie 2016.

2. Din datele prezentate de dvs. rezulta ca puteti beneficia de CCC si indemnizatia aferenta.
Va multumesc frumos pentru promptitudine si ajutor!
Cu consideratie,
Andreea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul prenatal bobolotionel bobolotionel daca sunt angajat din data 15 07 2015 iar sotia naste in iunie..adica cu o luna inainte sa fac un an..pot beneficia de concediu prenatal? (vezi toată discuția)
Indemnizatie-crestere copil AndreeaCri AndreeaCri Buna ziua, Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: -Voi beneficia de idemnizatie de crestere a copilului in conditiile in care contractul ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie pt ccc2 + realizare venituri concediu medical/prenatal ??? english_teacher english_teacher Buna ziua, Sunt in CCC pana pe data de 24 martie 2016 adica pana la implinirea varstei copilului de 1an si 11 luni.Sunt insarcinata din nou urmand sa nasc ... (vezi toată discuția)