avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin si complicitate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin si complicitate

vreau sa incep prin a spune ca imi este foarte rusine de ce am facut
acum ceva zile am fost cun un prieten intr-un magazin de unde am incercat sa sustragem doua boxe portabile si când sa iesim sin magazin am fost prinsi
prietenul meu a avut bunuri la el eu nu
cel ce ne-a prins a chemat politia iar agentii au facut hartiile necesare de asemenea mentionez ca am fost inregistrati pe camerele de luat vederi
seful nu a depus plangere dar noi am fost dusi la sectie unde am semnat niste declaratii iar domnii plitisti ne-au spus ca nu se va intampla nimic si eventual sa raspundem la telefon
acum nu stiu ce se va intampla
De mentionat ca prejudiciul a fost de 68 lei recuperat#-o#-o#-o
CE ma fac e prima abatere si chiar daca politistii au zis sa aspund eventual la tel eu m-am speriat groaznic NEVOIE DE AJUTOR
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2016
pisicaqqq, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Pielmus , Avocat 15:29, 10 Martie 2016
Politia e obligata sa se sesizeze din oficiu, chiar daca pagubitul nu a formulat plangere.
Dar va puteti impaca cu persoana vatamata si veti scapa de o eventuala condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt cu un prieten pisicaqqq pisicaqqq vreau sa incep prin a spune ca imi este foarte rusine de ce am facut acum ceva zile am fost cun un prieten intr-un magazin de unde am incercat sa sustragem ... (vezi toată discuția)
Furt calificat newguy98 newguy98 Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati cu o problema. Am aproape 50 de ani, si am sustras dintr-un supermarket un produs in valoare de 9 RON, m-au prins, au ... (vezi toată discuția)
Am fost prins la furat, împreună cu un prieten, într-un supermarket. el mai are dosare pentru așa ceva, dar eu sunt la prima abatere. ce pot să pățesc? Cătălin Dorel Ionel Cătălin Dorel Ionel Aseară la ora 21:30 impreuna cu un prieten am fost prinsi la furat eu in valoare de 900 de lei si prietenul meu de 800 problema este ca el mai are dosare de ... (vezi toată discuția)