vreau sa incep prin a spune ca imi este foarte rusine de ce am facut
acum ceva zile am fost cun un prieten intr-un magazin de unde am incercat sa sustragem doua boxe portabile si când sa iesim sin magazin am fost prinsi
prietenul meu a avut bunuri la el eu nu
cel ce ne-a prins a chemat politia iar agentii au facut hartiile necesare de asemenea mentionez ca am fost inregistrati pe camerele de luat vederi
seful nu a depus plangere dar noi am fost dusi la sectie unde am semnat niste declaratii iar domnii plitisti ne-au spus ca nu se va intampla nimic si eventual sa raspundem la telefon
acum nu stiu ce se va intampla
De mentionat ca prejudiciul a fost de 68 lei recuperat#-o#-o#-o
CE ma fac e prima abatere si chiar daca politistii au zis sa aspund eventual la tel eu m-am speriat groaznic NEVOIE DE AJUTOR
Politia e obligata sa se sesizeze din oficiu, chiar daca pagubitul nu a formulat plangere.
Dar va puteti impaca cu persoana vatamata si veti scapa de o eventuala condamnare.
Furt cu un prieten
pisicaqqq
vreau sa incep prin a spune ca imi este foarte rusine de ce am facut
acum ceva zile am fost cun un prieten intr-un magazin de unde am incercat sa sustragem ... (vezi toată discuția)
Furt calificat
newguy98
Buna ziua,
V-as ruga sa ma ajutati cu o problema. Am aproape 50 de ani, si am sustras dintr-un supermarket un produs in valoare de 9 RON, m-au prins, au ... (vezi toată discuția)