avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN 6619 - doar pentru IFN si SA???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN 6619 - doar pentru IFN si SA???

Incercand sa imi deschid o firma de intermediere credite (SRL),am primit raspuns de la RECOM ca doar IFN-urile si SA-urile pot avea obiect de activitate 6619...ma poate ajuta cineva cu o confirmare? s-a schimbat recent legislatia?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Mateescu , Consultant credite si finantari 13:23, 13 Martie 2016
S-a rezolvat...se pare ca cineva nu prea stia clar ce si cum...oricum m-au pus sa trec in actul constitutiv 'consultanta' in paranteza dupa obiectul de activitate 6619...

sper sa rezolv odata...#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod 6619 sau 7022 rbtm rbtm Sunt o persoana fizica cu intentia de a deveni consultant financiar pentru o banca. Stiu ca pot fi platita ca PF, PFA sau SRL. Intrebarea este urmatoarea ... ... (vezi toată discuția)
Se poate caen 6920-contab.primara? ElenaPopa2 ElenaPopa2 Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta in urmatoarea situatie: Se poate cu caen 6920 sa prestez doar servicii de contabilitate primara? Am vazut aici o ... (vezi toată discuția)
Import- export DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua, Un srl cu asociat unic, vrea sa faca import cu produsele pe care pana acum le cumpara din tara. Cum ar trebui sa procedez? Decizie asociat unic ... (vezi toată discuția)