avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Datorii catre debitori, sau sarlatanie!
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Datorii catre debitori, sau sarlatanie!

Detin o societate care este inactiva din 2010 (contabilitate 0). Astazi am primit aceasta instiintare (atentie la suma), care in prima faza m-a blocat.
[ link extern ]
[ link extern ]
Rog pe cineva care se pricepe sa ma lamureasca. Ce trebuie sa fac?
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2016
petreelectronic, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 19:33, 12 Martie 2016
Ati colaborat cu firma respectiva ?
Nu aveti decat sa instiintati anaf-ul ca nu datorati nimic acelei societati, nu esita nicio legatura intre dvs si acea societate si apoi nu au decat sa verifice.
Nu am auzit de ei niciodata. Conform articolului de aici ar putea fi o excrocherie: www.avocatnet.ro/content/art...
Nu cred ca un lucrator ANAF si-ar fi pus numarul de mobil pe instiintare si lipseste codul de bare. Nici nu vreau sa ma risc sa sun din multe motive.
Il sunati si ii cereti numarul de telefon de la sectorul unde lucreaza, camera si puteti verifica rapid daca chiar lucreaza acolo. Pe site sunt telefoanele de la centrala. Va dati seama dupa cum va va vorbi si ce date va va da. Daca e un excroc puteti sa ii cantati in struna si sa anuntati politia. Puteti si sa il ignorati in totalitate.
mai mult ca sigur este escrocherie, am verificat aceasta firma din curiozitate, iar din 2007 este constant pe pierdere, in 2014 a avut o cifra de afaceri de 12.000 lei, cum ar fi posibil in conditiile astea sa datoreze impozit pe profit de circa 20.886.578 lei (?!?)...sunt 2 asociati in firma (sot si sotie), firma apare cu un singur salariat, firma clasica cu sediul in apartamentul proprietatea asociatilor, exceptand anul 2008 cand a avut o cifra de afaceri de cca 60.000 lei, in rest nu a excelat niciodata (in 2012 avut o cifra de afaceri de 4.000 lei); deci, cum naiba sa datoreze la fisc TVA de 31.000.000 lei.
daca as fi in locul dvs. as suna la nr. de telefon afisat, sa vad cine raspunde, dar cu siguranta ca nu o sa va raspunda nimeni....
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Termen contestatie expirat mihaelavioleta mihaelavioleta Cum se pot contesta acte executorii emise de ANAF, dacă n-am luat cunoștință de ele decât foarte târziu? ANAF le consideră comunicate prin afișarea la ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala srl kajan.barna kajan.barna vreau sa infintezi un srl in ianuarie 2010 vreau sa stiu daca in 2010 trebuie sa platesc taxa forfetara asa stiu ca in anul in care este infintata firma nu se ... (vezi toată discuția)
Raspundere in solidar cu societate in incapacitate de plata furcoiadrian furcoiadrian salut, imi poate executa statul bunurile personale daca sunt administratorul firmei mele srl si are datorii la stat ,mentionez ca are datorii doar la fisc nu ... (vezi toată discuția)