avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit spatiu comercial
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit spatiu comercial

Buna ziua,
Am o nelamurire legata de impozitul pentru spatiile comerciale, conform noului cod fiscal. Am un spatiu comercial , achizitionat la parterul unui bloc, pe care l.am cumparat in 2012, ca si persoana fizica. Din cauza ca nu am avut bani sa.l renovam nu se desfasoara in el nici un fel de activitate economica. Eu cum platesc impozitul la primarie acum ?
Cel mai recent răspuns: Marcela** , utilizator 18:56, 11 Martie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Citiți acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...
Multumesc pentru raspuns. Dar de la impozite si taxe, imi spun ca daca in actul de vanzare cumparare este specificat ca este spatiu comercial, chiar daca nu se desfasoara activitate, impozitul se ia ca pentru nerezidential. Va rog sa ma lamuriti cum sa procedez, daca nu trebuie sa.l platesc ca si nerezidential.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe camera inchiriata la o firma Darnick Darnick Buna ziua, Daca inchiriez o camera din locuinta particulara la o firma pentru activitate comerciala, fara ca firma sa aiba sediul social in aceasta locatie, ... (vezi toată discuția)
Impozit spatiu GegeHans GegeHans Daca am un spatiu comercial (care este la parterul unui bloc) iar eu am inchis PFA-ul, atunci impozitul pe acel spatiu va fi calculat ca pentru un apartament? ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire mixta ElenaLuisa ElenaLuisa Va rog sa ma lamuriti referitor la acest impozit pt ca de la Directia fiscala am primit 2 raspunsuri diferite. Am un apartament in care isi are sediul fiscal, ... (vezi toată discuția)