avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda stationare statie taxi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda stationare statie taxi

Buna ziua,
In data de 08.03 am stationat, intr-adevar, in dreptul unui indicator cu stationarea interzisa, exceptie taxi; au venit cei de la Politia Locala si mi-au lipit un sticker pe parbriz in care ma rugau sa ma duc la sediul PL ca sa imi ridic procesul verbal. Este legala aceasta procedura? Cum pot sa fac sa contest procesul verbal, pentru ca prevad ca il voi primi acasa...?
Multumesc

Alte discuții în legătură

In aceasta seara m-am trezit in parbriz cu o foaie care spunea ... VldB VldB In aceasta seara m-am trezit in parbriz cu o foaie care spunea ca am primit o amenda pentru stationarea intr-un loc destinat taxi-urilor dar tin sa spun ca ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare feliciaburducea feliciaburducea Buna ziua Astazi am parcat neregilamentar pt cateva minute . Am gasit lipita de parpriz o notificare ( ca amenda nu este) care spune asa: \" In cnf cu art ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal amenda gasalex gasalex Buna seara, lucrez la un service de electrocasnice la care facem reparatii si la domiciliul clientului, fiind si sofer am facut \\"greseala\\" sa intru pe o ... (vezi toată discuția)