avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In aceasta seara m-am trezit in parbriz cu o foaie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In aceasta seara m-am trezit in parbriz cu o foaie care spunea ...

In aceasta seara m-am trezit in parbriz cu o foaie care spunea ca am primit o amenda pentru stationarea intr-un loc destinat taxi-urilor dar tin sa spun ca locul se alfa intr-o parcare obisnuit era trasat cu linii obisnuit fara vreun marcaj colorat sau sa scrie taxi pe jos era doar un semn cu oprirea interzisa lovit de coneva si practic orientat in directia opusa locului unde am parcat. Foaie respectiva ma anunta doar sa ma duc sa ridic procesul verbal fara ca acesta sa fie atasat/pus pe parbriz. In aceasta situatie, se pote depune contestatie ? Sau cat timp am pentru a plati doar 1/2 din amenda ?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:09, 5 August 2021
PV de contraventie nu se ridica de nicaieri, conform legii (OG2/2001 ) acesta se comunica, cum scrie la art. 27. Daca va duceti la sediul indicat pe acea foaie ,vi se va intocmi pe loc un PV de contraventie, de catre politia locala, dupa ce veti fi identificat.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce situatii poate fi ridicata o masina considerata a fi parcata in loc nepermis,de catre politia locala? radinschipaul radinschipaul Am parcat un autoturism ,dupa semnul de pe asfalt care delimita o statie de autobus,pe un loc de unde incepea o parcare dispusa pe un rind,cu pozitionare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor ... hanzoGOD hanzoGOD Buna ziua! Am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor de parcare(parcare cu plata in sectorul 1), ulterior primind amenda pentru blocarea caii de ... (vezi toată discuția)
Amenda stationare/oprire interzisa intr un loc nemarcat ca oprire ... _stefan _stefan Amenda stationare/oprire interzisa intr un loc nemarcat ca oprire interzisa Buna ziua am primit amenda cu proces verbal la stergator ca am parcat pe ... (vezi toată discuția)