avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de urmas in caz de deces a ambilor parinti in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de urmas in caz de deces a ambilor parinti in accident rutier


cum pot contesta decizia si unde ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:02, 11 Martie 2016
În situaţia în care persoana îndreptăţită în obţinerea unei anumite categorii de pensie este nemulţumită de conţinutul deciziei comunicate, potrivit art. 149 alin. 1 din Legea nr. 263/2010, decizia de pensie emisă de casa teritorială de pensii / casa de pensii sectorială poate fi contestată, în termen de 30 de zile de la comunicare, la Comisia Centrală de Contestaţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie PAULA.NUTA PAULA.NUTA as dori sa stiu pot sa fac cerere de recalculare de pensie ptr k sunt nemultumit citi bani primesc? M-am intilnit cu colege de servici care au lucrat cu mine ... (vezi toată discuția)
Contestatie tribunal decizie pensie uca2015 uca2015 Vreau sa contest in instanta decizia de pensie. Decizia de pensie este eliberata de catre Casa de Pensii a sectorului 1. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta calculata gresit VivieneV VivieneV buna ziua, daca sunt nemultumita de decizia de pensie ptr limita de varsta pe care am primit o, pot face contestatie? unde trebuie sa ma adresez? (vezi toată discuția)