avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Semnare contract vanzare-cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Semnare contract vanzare-cumparare apartament

Buna ziua,

Acum ceva timp am semnat un antecontract pentru cumpararea unui apartament prin prima casa.
Peste 1 saptamana ar trebui sa ne intalnim sa semnam contractul.
Problema este ca vanzatorii sunt sot si sotie, iar aparent sotia s-a razgandit si nu ar vrea sa mai semneze contractul, dar sotul vrea.
Ce se intampla in cazul in care l-a data la care ar trebui semnat contractul la notar sotia nu semneaza ?
Practic apartamentul se poate vinde doar cu semnatura amandurora, nu ?
Mentionez ca antecontractul a fost semnat de amandoi.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 17:41, 13 Martie 2016
II notificati prin executor sa se prezinte la notar. Astfel veti dovedi ca din vina lor nu se poate incheia contractual si va veti recupera avansul/dublul avansului in functie de ce scrie in antecontract.
Numai ambii pot vinde. Nu este suficient unul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare antecontract vanzare cumparare apartament horicav horicav Buna seara. Am facut antecontract pe cumparare apartament cu vanzatorul, am achitat suma de 5 mii euro, iar ca si clauze daca eu ma razgandesc pierd avansul de ... (vezi toată discuția)
Antecontract nerespectat de cumparator. IonelTM IonelTM Buna ziua, In luna iulie 2008 am semnat un precontract prin care promiteam sa vindem casa. Citez : \\\" Subsemnatii.........domiciliat.....bla, bla,...si ... (vezi toată discuția)
Vinzare prin programul prima casa Adrian Pastor Adrian Pastor doresc sa vand prin programul prima casa. cand pot semna actul de vanzare cumparare la notar? ce acte trebuie sa aiba cumparatorul ca sa fiu linistit sa ... (vezi toată discuția)