avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Voucher vacanta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Voucher vacanta

buna ziua. lucrez la o policlinica privata si ma intereseaza daca valoarea voucherelor este decontata ulterior de la bugetul de stat angajatorului. in alte conditii angajatii nu prea au sanse sa primeasca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:02, 12 Martie 2016
Voucherele de vacanţă sunt integral suportate de către angajator.

Sumele corespunzătoare voucherelor de vacanţă acordate de către angajator sunt deductibile la calculul impozitului pe profit
, în limita a 6 salarii de bază minime brute pe ţară garantate în plată pentru fiecare angajat, pe un an calendaristic. Salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată este cel stabilit prin hotărâre a Guvernului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere vacanta si cheltuieli de transport pentru salariati ASL ASL Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele doua intrebari: 1)care este regimul fiscal al voucherelor de vacanta? sunt sau nu sunt deductibile fiscal? 2) in ce ... (vezi toată discuția)
Legat de prima de vacanta olden olden legat de prima de vacanta e suficienta deciza administrator sau trebuie modificat si regulamentul intern ? [b]suma maxima e de 1050 leix 6 salarii, adica 6300 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca o firma poate acorda salariatilor ... mihalache.pyramis mihalache.pyramis buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca o firma poate acorda salariatilor vouchere de vacanta. daca da va rog sa-mi comunicati si plafonul de acordare si daca ... (vezi toată discuția)