avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca o firma poate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca o firma poate acorda salariatilor ...

buna ziua,

va rog sa-mi spuneti daca o firma poate acorda salariatilor vouchere de vacanta. daca da va rog sa-mi comunicati si plafonul de acordare si daca sunt deductibile ( cu plata impozitului de 10% pentru sumele acordate).

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:19, 20 Iunie 2023
Da, poate acorda.

Nivelul maxim al sumelor care pot fi acordate salariaților sub formă de vouchere de vacanță de către angajatori reprezintă contravaloarea a maximum șase salarii de bază minime brute pe țară, garantate în plată, pentru un salariat, în decursul unui an fiscal. Salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată este cel stabilit în condițiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, ce sume se pot acorda in 2023 unui salariat la srl, ... aurica.slatineanu aurica.slatineanu buna seara, ce sume se pot acorda in 2023 unui salariat la srl, inafara salariului din contractul de munca? - bonuri de masa 30 lei/zi lucratoare (10% ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanta 2022 care este valoarea voucherelor de vacanta ... veronicam veronicam Voucher de vacanta 2022 Care este valoarea voucherelor de vacanta care se poate acorda unui salariat in anul 2022? Dacă o persoană este in concediu ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta impozabile ionela11 ionela11 Buna dimineata, Voucherele de vacanta acordate in limita a 2000 lei se impoziteaza ca si tichetele de masa? Care sunt implicatiile fiscale? Multumesc (vezi toată discuția)