avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Compensare taxe poluare cu administratia locala
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Compensare taxe poluare cu administratia locala

Situatia se prezinta astfel:Am de recuperat taxa auto in rate pe 5 ani.S-a incasat prima transa , iar intrebarea este ;cum sa procedez , daca e posibil , compensarea acestei valori ramase , cu impozitul anual datorat pentru autoturism , catre primarie. multumesc.
Cel mai recent răspuns: gabrieltgg , utilizator 06:38, 12 Martie 2016
Nu se poate face compensarea decâ in cadrul aceluiași buget pentru creanțe administrate de aceeași autoritate, potrivit codului de procedură fiscaslă, art 167, alin 1,2
[ link extern ]
Taxa de mediu vă este restituită de la bugetul de stat iar impozitul auto se datorează bugetului local
va multumesc mult....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare creante fiscale Flori14 Flori14 Un contribuabil are de achitat taxa pentru eliberarea unei autorizatii de construire la bugetul local. In acelasi timp contribuabilul are suprasolvire la ... (vezi toată discuția)
Scadenta impozitelor datorate bugetelor locale (impozite pe cladiri, terenuri, etc) clementmihai clementmihai Buna ziua, Am si eu o intrebare pentru cei care ma pot ajuta. Este vorba despre scadenta la impozitele datorate bugetelor locale. Potrivit art. 255 din ... (vezi toată discuția)