avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... contributie fondul national unic de sanatate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

contributie fondul national unic de sanatate

Cum calculez dobanda si penalitatile pentru o suma restanta la fondul national unic de asigurari sociale de sanatate, de 10 RON , incepand cu data de 1 noiembrie 2007?
Cel mai recent răspuns: axela , utilizator 19:42, 6 August 2009
Mergeti la C.A.S. si va vor calcula ei restantele si penalizarile aferente, dvs. urmand a plati in conformitate cu aceste calcule.
In 2007 am vandut certificatul de proprietate si am incasat 150 RON. C.A.S.mi-a calculat si datorez 300 RON contributie, plus 161RON majorari.
De aceea ma intereseaza cum au calculat ei.
Va rog , daca stie cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie pentru sanatate alinmarian31 alinmarian31 Buna seara, intampin si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv. In anul 2005 parintii mei au detinut un AF ( firma de familie cu confectii ) si ca asociat am ... (vezi toată discuția)
Plata retroactiv contributie sanatate Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Imi poate spune cineva , va rog, daca nu se mai poate face plata retroactiva a contributiei la sanatate? Era posibil in cazul in care persoane care nu au fost ... (vezi toată discuția)
Contributie cass caraman_gabi caraman_gabi Mama mea are actiuni dobandite in cadrul Programului de privatizare in masa. Este pensionara si intre anii 2003-01.07.2006 a fost si angajata. A primit ... (vezi toată discuția)